Träningsresor

Träningsresor med individen i fokus. Vi erbjuder framtidens träning i kombination med fasciabehandling. Småskaligt och exklusivt med grupper om max 12 personer för högsta kvalité och personlig känsla. Våra kunder är personer som önskar något mer än vad marknaden idag kan erbjuda inom träningsresor. De önskar sig en aktiv semester där man samtidigt njuter av livets goda i ett härligt klimat och högklassigt boende. Vi skräddarsyr resor efter din grupps önskningar.

Aktivitets- och träningsresa
Ronda, Malaga 13 – 16 maj 2020


Broad Leisure erbjuder tillsammans med tränarna Åsa Söderberg och Ia Wååk (Söderberg & Wååk AB) en unik aktivitets- och träningsresa. Denna resa är unik då den kombinerar träning, behandling, valbara aktiviteter och upplevelser.

Vi kommer att resa i en liten grupp med max 12 deltagare för att säkerställa en personlig och exklusiv känsla, vårens resa blir i maj till Ronda i Andalusien.

Tränarna Åsa och Ia har ett långvarigt samarbete med många års arbetslivserfarenhet inom hälso- och träningsbranschen och driver tillsammans Söderberg & Wååk AB. Tillsammans har de utvecklat ett holistiskt synsätt på träning och hälsa där hela livsstilen räknas.

Broad Leisure är en etablerad resebyrå med resegaranti som har arrangerat resor sedan 2007. Åsa och Ia ansvarar för träningen, rörelser och fasciabehandling. Broad Leisure ansvarar för resterande del av resepaketet vilken innefattar flyg, boende, halvpension, aktiviteter och transfer.

Inkvartering

Villan, ”The Lodge”, Ronda, Malaga. Se mer om boendet på www.thelodgeronda.com


Pris: 13 800 SEK


I priset inkluderas:

  • Flygresa t/r Stockholm – Malaga med SAS
  • Transport till och från flygplatsen
  • 3 nätter i dubbelrum (4-stjärnig villa med pool)
  • Frukost och middag varje dag (halvpension)
  • Dagligt träningspass i cirkelform med S&W
  • Fasciabehandling (1 behandling / person)
  • Besök på vingård.
  • Upplevelseaktivitet för alla sinnen, ”Via ferrata” (klättring för nybörjare)
  • 2 fria aktiviteter, cykel/vandring
Alla aktiviteter är självklart valfria.

Flyg

Direktflyg med SAS t/r Stockholm Arlanda – Málaga-Costa del Sols flygplats.

Utresa: 13 maj 2020 kl. 06:00

Hemresa: 16 maj 2020 kl. 20:05


Betalning

Betalning sker via faktura till Broad Leisure ( bankgiro 279-1192). En anmälningsavgift om 30 % av totalpriset betalas vid bokningstillfället och en slutbetalning av resterande 70 % betalas senast 30 dagar före avresa.

För betalning med kreditkort via PayPal tillkommer en administrationsavgift om 3 % av totalpriset.

Avbokningsvillkor
Om avbokning sker senast 35 dagar före avresa betalas 70 % av totalbeloppet tillbaka. Vid avbokning senare än 35 dagar före avresa betalas en del av beloppet tillbaka, efter att avdrag gjorts för täckning av alla fasta kostnader.

Om ni är intresserade av att följa med på resan till Ronda i vår är ni varmt välkomna att höra av er till oss

Berätta om dina önskemål eller ställ en fråga.

Namn

E-post

Meddelande