Office movements

Tillbaka

 

Vi är skapta för rörelse och för att vara aktiva. Vi behöver röra på oss mer på jobbet där vi spenderar många timmar om dagen. Den moderna livsstilen med datorer och dylikt tvingar oss att sitta ned, den kedjar fast oss vid ett skrivbord flera timmar om dagen.

Fysisk inaktivitet är en av de största orsakerna till för tidig död. Vissa studier tyder till och med på att det kan vara lika hälsovådligt som rökning. Lösningen är att lägga mer tid på att vara aktiv i rörelse än att sitta stilla och detta kan vi hjälpa er med på ett kul och enkelt sätt. Rörelse är den bästa medicinen.

Vi kommer till ert företag och introducerar roliga, effektiva och hälsofrämjande rörelser som vi hoppas kan bli den nya normen på kontor runt om i Stockholm. Vi går igenom och visar 10 st rörelser samt är med och instruerar dessa. Övningarna passar perfekt att utföra på jobbet i dina arbetskläder framför skrivbordet. Dessa skickas även på film efteråt.

Varken ombyte eller redskap behövs och ni kommer inte behöva duscha efteråt. Rörelserna kan sedan användas i korta rörelsepauser under arbetsdagen för att bryta av stillasittandet. Rörelserna går lika bra att göra i grupp som enskilt.

Det är de små sakerna i vardagen som ger de stora hälsovinsterna och vi vill att det ska vara lätt att ha en god hälsa – och att få en piggare och friskare arbetsplats.

Om ni skulle vilja ha med oss på en konferens eller dylikt, där vi leder rörelsepauser under dagar av t.ex. föreläsningar, går även det att ordna.


Hälsovinster med rörelserna

 • Du håller dig friskare och piggare.
 • Du får bättre hållning.
 • Du förebygger ohälsa och belastningsrelaterade besvär.
 • Du minskar det farliga stillasittandet.
 • Du höjer kreativiteten och blir mer stresstålig.

 

Rörelse på konferensen / konferensresa

Vi erbjuder rörelser som ett inslag i konferensen eller följer med som konsulter på er konferensresa


Kontakta oss för mer info

Berätta om dina önskemål eller ställ en fråga.

  Namn

  E-post

  Meddelande