Personlig Träning

Tillbaka


Något som gör oss unika är att vi alltid arbetar tillsammans som ett team. Oavsett om du anlitar oss för dig själv, hela din familj eller ditt företag garanterar vi dubbelt upp av kompetens och energi.

Vi jobbar med alltifrån prestation, rehabilitering och välmående.

Alla kan inte tränas på samma sätt eftersom varje individ har sina egna förutsättningar. Vi fokuserar på den enskilda individen och utformar träningsupplägget efter särskilda behov, syften och mål.

Oavsett träningserfarenhet hjälper vi dig att göra din träning motiverande, vi inspirerar och coachar dig att uppnå dina mål med rolig, varierande och effektiv träning.


PT in studio

Vi erbjuder Personlig Träning i en träningsstudio i Hammarby Sjöstad. PT, PT-duo eller PT small group (4-6 pers). Självklart kan man även boka behandlingar, rehab och specifikt anpassad fysträning. Inget medlemskap behövs – alla är välkomna. Skicka ett sms, ring eller maila för bokning.


PT at home

Vi kommer hem till dig/er och tar med de redskap som behövs för personlig träning och/eller behandling. Perfekt som ett komplement till gymmet eller för dig som inte vill lägga tid på att gå iväg till gymmet och vistas i den klassiska gymmiljön. Flexibelt och bekvämt.


PT outdoor

Vi tränar utomhus och använder naturen som gym. T.ex. backträning i Hammarbybacken, intervaller i en trappa, cirkelträning i Humlegården, familjeträning ute på sommarstället. Allt är möjligt. Att vistas utomhus i friska luften och i dagsljus ger dessutom positiva hälsoeffekter.


Skräddarsydd träning

Alla kan inte tränas på samma sätt då vi alla har olika förutsättningar. Vi fokuserar på den enskilda individen och skräddarsyr träningen efter dina behov samt syfte och mål med träningen.


Kontakta oss

Berätta om dina önskemål eller ställ en fråga.

    Namn

    E-post

    Meddelande